Kom med på tur i Skovens Rige

Vi planlægger og arrangerer hele praktikken og tilrettelægger turen efter dine ønsker

Med skoven og naturen som ramme

 

Familieture

Har du og familien særlige ønsker til en hyggelig tur med overnatning i naturen, planlægger vi turen lige efter jeres ønske. Måske ønsker I at prøve kræfter med friluftslivet og har brug for vejledning før og/eller under turen.

Vi inspirerer til aktiviteter og ture for store og små familier.

Skoler og institutioner

 Vi hjælper med at skabe rammerne til gode oplevelser for skoler og institutioner, som ønsker at inddrage naturen i enten undervisningen eller fritiden. Vi sørger for rammerne og planlægningen så I koncetrere jer om det pædagogiske indhold. 

Nemt og bekvemt

Skovens Rige sørger for alt det praktiske. Vi holder styr på alt fra aktiviteter og grej til spisning og overnatning. Skriv en besked eller giv os et kald, og lad os for en uforpligtende snak om dine ønsker, så giver vi et forslag og et tilbud på arrangementet.

Med eller uden guide

Vi arrangerer ture både med og uden guide/vejleder. Måske ønsker du at have fx. en naturvejleder med på en del af turen eller måske har du brug for en erfaren friluftsvejleder som kan guide jer gennem discipliner som fx opsætning af bivuak, bålbygning eller noget helt andet.

Naturvejlederen har en bred viden om naturen og er en formiddabel historiefortæller. Der er mulighed for at blive meget klogere på de ting I oplever og finder i naturen. Naturvejlederen kan fortælle om området I befinder jer i og samtidigt dykke ned i specifikke emner der er typiske for stedet eller årstiden. 

Det er altid spændende at gå på opdagelse en naturvejleder som kan give din naturoplevelse en helt ny dimension. 

Friluftsvejlederen er ekspert i at guide dig gennem de elementære praktiske færdigheder i friluftslivet og kan gøre dig klogere på fx. bekædning og grej, vandring, kajak, bålbygning, overnatning, klatring og meget mere. 

Er du uerfaren i friluftsliv kan friluftsvejlederen være med til at give dig en lang række basale færdigheder der gør dig i stand til at klare dig på egen hånd i naturen. 

 

Naturkokken er specialist i madlavning under primitive forhold. 

Gå på opdagelse i naturens spisekammer. Sammen finder og samler I planter i naturen som tilberedes til lækre retter. 

Du vælger selv om kokken skal stå for hele madlavningen eller om I ønsker at deltage.

Med naturen som ramme har man en enestående mulighed for at fokusere og koncentre sig om det, der er vigtigt.

Derfor er naturen også et fantastisk sted at modtage coaching. Vi tilbyder derfor sessioner med forskellige typer coaches – fx:

  • Familiecoach
  • Stresscoach
  • Psykologer
  • Mindfuldnes coach

Kontakt os for at høre mere.

Lad os høre fra dig

Kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan facilitere dit arrangement i naturen.