Fortrydelse af køb

For andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen samt billetter er der 14 dages fuld fortrydelsesret. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har fået varerne i fysisk besiddelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan anvende fortrydelsesformularen på denne side. Når du har indsendt formularen modtager du en mail som bekræftelse på, at vi har modtaget den. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelsesformular