Fastrup Dal

Mellem Engesvang og Kragelund finder du denne shelterplads kun 500 m fra Bølling Sø.

Der findes et enkelt shelter på pladsen med plads til 6-8 personer. Der er anlagt to bålsteder hvoraf den ene er med grillrist. I sommerperioden fyldes brændeskuret med tørt brænde. Shelters, bålsted og brændeskur er indhegnet for at holde de græssende får ude af området.

Muldtoilettet ligger udenfor indhegningen, hvilket kan være lidt problematisk, når mørket falder på. .

Området er fyldt med historie og et rigt dyreliv både sommer og vinter.Der har med stor sandsynlighed boet mennesker omkring søen de seneste 12.000 år - heriblandt Egtvedpigen og Tollundmanden. Du finder masser af spændende information om området på Naturstyrelsens naturguide til  Bølling Sø.

Der er ingen vandpost, så medbring selv vand.

 

Yderligere information

Faciliteter

, ,

Kan bookes

Nej

Toiletforhold

Muldtoilet

Find vej

Bestil måltidskasse til turen

Vi leverer måltidskasser med lækre retter og opskrifter direkte ud til shelteret. Alle opskrifter er specielt udvalgte og lette tilberede under de primitive forhold. Vælg mellem morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Så bliver det ikke nemmere. 

Sådan fungerer måltidskassen

Vi har lavet måltidskasser for at gøre det nemt for dig at tilberede lækker mad i naturen. Opskrifterne på måltiderne er simple og tager højde for de primitive forhold på shelterpladsen. Dvs at de kan tilberedes med brug af simple køkkenredskaber og uden særlige færdigheder. 

Vi tilstræber tilstræber desuden at anvende bæredygtige og økologiske varer. 

Vi tilbyder at levere måltidskasserne gratis ud til udvalgte shelters (se hvor vi p.t. leverer til her)  - alternativt kan du afhente måltidskasserne her i Silkeborg.

Lej grej til turen

Mangler du grej til din næste tur, kan du leje det billigt her hos os. Vi leverer gratis til shelteret ved samtidig køb af måltidskasse eller ved bestilling over 300 kr. 

 

 

Foldekop

5,00 Kr pr. dag

Tarp som bivuak

20,00 Kr pr. dag

Wolfcamper sovepose til voksne

35,00 Kr pr. dag

Stor spiseskål

5,00 Kr pr. dag

Liggeunderlag

15,00 Kr pr. dag

Popcorn-pande

10,00 Kr pr. dag

Håndøkse

15,00 Kr pr. dag

Sammenklappelig Rammesav

15,00 Kr pr. dag