Hvinningdal grusgrav

Kun 100 meter fra gode parkeringsforhold, finder du 2 store shelters med plads til 6 personer i hver. På pladsen finder du 2 bålsteder samt 2 borde-/bænkesæt.

Pladsen ligger i bunden af en nedlagt grusgrav hvilket giver god læ fra alle sider. Pladsen er derfor særligt velegnet på dage hvor vinden rusker lidt ekstra.

Nær parkeringspladsen findes en hane med drikkevand der er åben året rundt.

Shelterne er flittigt besøgt og det ses desværre også på slitagen. Der er ingen affaldsspande, må medbring selv affaldssække og tag skraldet med dig, når du forlader området. Vær opmærksom på, at shelterne kan bookes.

Booking sker gennem Naturstyrelsens booking side. Er du så uheldig at begge shelters er optaget når du kommer frem, er mulighed for friteltning i den omkringliggende skov – Se interaktivt kort kort. Medbring dit eget telt i bilen eller kontakt os, så finder vi en løsning.

Yderligere information

Faciliteter

, , ,

Toiletforhold

Muldtoilet

Kan bookes

Ja

Vores karakter

4 stjerner

Find vej

Bestil måltidskasse til turen

Vi leverer måltidskasser med lækre retter og opskrifter direkte ud til shelteret. Alle opskrifter er specielt udvalgte og lette tilberede under de primitive forhold. Vælg mellem morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Så bliver det ikke nemmere. 

Sådan fungerer måltidskassen

Vi har lavet måltidskasser for at gøre det nemt for dig at tilberede lækker mad i naturen. Opskrifterne på måltiderne er simple og tager højde for de primitive forhold på shelterpladsen. Dvs at de kan tilberedes med brug af simple køkkenredskaber og uden særlige færdigheder. 

Vi tilstræber tilstræber desuden at anvende bæredygtige og økologiske varer. 

Vi tilbyder at levere måltidskasserne gratis ud til udvalgte shelters (se hvor vi p.t. leverer til her)  - alternativt kan du afhente måltidskasserne her i Silkeborg.

Lej grej til turen

Mangler du grej til din næste tur, kan du leje det billigt her hos os. Vi leverer gratis til shelteret ved samtidig køb af måltidskasse eller ved bestilling over 300 kr. 

 

 

Fleece lagenpose

15,00 Kr pr. dag

Håndøkse

15,00 Kr pr. dag

Sovepose til junior

30,00 Kr pr. dag

Stor spiseskål

5,00 Kr pr. dag

Fra: 24,00 Kr

10 Liters gryde i emalje

10,00 Kr pr. dag