Them ved Bryrupbanen

Hyggelig shelterplads tæt på byen Them. Pladsen er indrettet med bålhytte og bålplads samt primitiv legeplads. De 2 shelters er placeret ca. 50 m fra bålhytten. Det er således muligt at benytte de to faciliteter uafhængigt af hinanden. Der må kun overnattes en enkelt nat ad gangen og der må kun være maksimalt 15 personer på området. Man skal desuden være opmærksom på, at pladsen ligger tæt på bebyggelse og at man skal vise hensyn til naboerne. Toilethuset og legepladsen giver denne plads til lidt luksus, og man er tæt på civilisationen.

Yderligere information

Faciliteter

, , ,

Toiletforhold

Toilethus

Kan bookes

Nej

Find vej

Bestil måltidskasse til turen

Vi leverer måltidskasser med lækre retter og opskrifter direkte ud til shelteret. Alle opskrifter er specielt udvalgte og lette tilberede under de primitive forhold. Vælg mellem morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Så bliver det ikke nemmere. 

Sådan fungerer måltidskassen

Vi har lavet måltidskasser for at gøre det nemt for dig at tilberede lækker mad i naturen. Opskrifterne på måltiderne er simple og tager højde for de primitive forhold på shelterpladsen. Dvs at de kan tilberedes med brug af simple køkkenredskaber og uden særlige færdigheder. 

Vi tilstræber tilstræber desuden at anvende bæredygtige og økologiske varer. 

Vi tilbyder at levere måltidskasserne gratis ud til udvalgte shelters (se hvor vi p.t. leverer til her)  - alternativt kan du afhente måltidskasserne her i Silkeborg.

Lej grej til turen

Mangler du grej til din næste tur, kan du leje det billigt her hos os. Vi leverer gratis til shelteret ved samtidig køb af måltidskasse eller ved bestilling over 300 kr. 

 

 

Popcorn-pande

10,00 Kr pr. dag

Grillrist

10,00 Kr pr. dag

Lommelygte

10,00 Kr pr. dag

Håndøkse

15,00 Kr pr. dag

Sammenklappelig Rammesav

15,00 Kr pr. dag

Køkkensæt

5,00 Kr pr. dag

Stor spiseskål

5,00 Kr pr. dag