Torup skov

En hyggelig shelterplads omgivet af friteltningsskov langt væk fra byens lys og larm.

I skoven der omgiver pladsen er der mulighed for at slå telt eller bivuak op under de regler der gælder for fri teltning i Naturstyrelsens skove. Læs mere om fri teltning. Beplantningen er meget varieret og de forskellige biotoper er meget tydelige når man bevæger sig rundt i området.

Er man til stjernekiggeri er pladsen helt ideel. Vi er langt fra byernes lysstøj og når solen er gået ned bliver her virkelig mørkt.

Vandboringen er forsynet med en gammeldags vandpumpe. En god oplevelse for børnene at se at rindende vand ikke altid er en selvfølge. Der kan godt være lidt grums i de første par pump, så lad de første 5-6 pump flyde inden du bruger vandet til drikke eller madlavning.

Der er ikke tørt, kløvet brænde på pladsen men der er rig mulighed for at samle i den omkringliggende skov. Husk kun at bruge døde træer til brænde. Det er ikke umagen værd at fælde et levende træ til brænde - træet er vådt af saft og brænder dårligt og ryger meget.

Muldtoilettet er placeret 150 meter syd for shelteret og er i fin stand.

Hunde i snor er tilladt

 

Yderligere information

Faciliteter

, ,

Kan bookes

Nej

Toiletforhold

Muldtoilet

Find vej

Bestil måltidskasse til turen

Vi leverer måltidskasser med lækre retter og opskrifter direkte ud til shelteret. Alle opskrifter er specielt udvalgte og lette tilberede under de primitive forhold. Vælg mellem morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Så bliver det ikke nemmere. 

Sådan fungerer måltidskassen

Vi har lavet måltidskasser for at gøre det nemt for dig at tilberede lækker mad i naturen. Opskrifterne på måltiderne er simple og tager højde for de primitive forhold på shelterpladsen. Dvs at de kan tilberedes med brug af simple køkkenredskaber og uden særlige færdigheder. 

Vi tilstræber tilstræber desuden at anvende bæredygtige og økologiske varer. 

Vi tilbyder at levere måltidskasserne gratis ud til udvalgte shelters (se hvor vi p.t. leverer til her)  - alternativt kan du afhente måltidskasserne her i Silkeborg.

Lej grej til turen

Mangler du grej til din næste tur, kan du leje det billigt her hos os. Vi leverer gratis til shelteret ved samtidig køb af måltidskasse eller ved bestilling over 300 kr. 

 

 

Mora kniv

10,00 Kr pr. dag

10 Liters gryde i emalje

10,00 Kr pr. dag

Wolfcamper sovepose til voksne

35,00 Kr pr. dag

Petzl Tikka Pandelampe

10,00 Kr pr. dag

Dutch Oven Bålgryde

20,00 Kr pr. dag

Bestik

5,00 Kr pr. dag

Grillrist

10,00 Kr pr. dag

Køkkensæt

5,00 Kr pr. dag